Gastenboek

Leuk dat je er bent laat gerust een leuk bericht achter.

 
 
 
 
6 berichten.
Wendy Werensteijn schreef op 28 november 2023 om 20:10
Onze oudste zoon heeft altijd met heel veel plezier meerdere dagen gespeeld bij Mariska. En heeft helaas de Poldermuisjes in september moeten verruilen voor de basisschool.

Ik vind het lastig om controle uit handen te geven maar dit ging bij Mariska eigenlijk vanzelf. De lijntjes zijn kort en duidelijk en er is een goede communicatie. Ondanks dat het kleinschalige opvang is leren de kinderen veel, is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zoals potjes training en was het ook erg leuk dat er voor mijn oudste zoon een leeftijdsgenootjewas. Er is veel aandacht voor creativiteit en het leuke hiervan is dat bij het verlaten van de gastouder een mooi boekje met alle creatieve knutselt meegegeven word.

Gelukkig hoeven we nog geen afscheid te nemen van Mariska want ook onze jongste mag binnenkort gezellig spelen bij Mariska!

Ik kan de opvang van Mariska aan iedereen aanraden!
Anneke schreef op 12 november 2022 om 22:53
Onze kinderen hebben allebei 4 jaar bij Mariska gezeten (meerdere dagen per week). Wij zijn nu verhuist en helaas kunnen we hierdoor onze 3e niet naar Mariska brengen, dit vinden wij ontzettend jammer! Onze kinderen gingen namelijk altijd met veel plezier naar Mariska toe. Ook vinden wij Mariska een ontzettend fijne gastouder. We konden altijd alles bespreken en ook advies krijgen als we ergens tegen aan liepen met de kinderen. Wij raden de Poldermuisjes iedereen aan en gaan Mariska heel erg missen!
Joanna schreef op 20 juli 2022 om 08:22
Onze dochter is de afgelopen 2 jaar elke vrijdag bij de Poldermuisjes geweest. Zij ging hier vanaf dag 1 al met veel plezier naar toe. Mariska is iemand die van structuur en regels houdt. Dat sprak ons heel erg aan. Mariska is iemand die elk kind de aandacht geeft wat het kind ook nodig heeft. Ze heeft onze dochter zelfs zindelijk gekregen! Wij hebben het contact met Mariska ook goed ervaren. Er werd altijd wel een berichtje gestuurd als er iets gebeurd was of als er iets gedaan werd. De Poldermuisjes is ook heel flexibel. Dit was ook echt nodig voor ons werk. Dit was super fijn. Onze dochter gaat nu naar de basisschool, maar ik raad elke ouder aan om naar de Poldermuisjes te gaan!
Linda schreef op 26 augustus 2018 om 21:50
Onze dochter was 3 jaar met heel veel plezier bij de poldermuisjes. Mariska is ontzettend goed met de kindjes, altijd rustig en geduldig. Ons dochter heeft er enorm veel geleerd en we zijn dankbaar voor haar steun in de opvoeding van onze dochter en de juiste normen en waardes. Zij doet altijd super leuke activiteiten, maar weet alsnog elk kind de persoonlijke aandacht te geven. Kindjes kunnen precies goed op hun eigen tempo gaan groeien. Als Ouders waren wij altijd gerust gesteld en kregen veel persoonlijke informatie over de bijzondere momenten die onze dochter ging beleven. We zullen de goede zorg van haar erg missen en hopen dat er nog heel veel kindjes van haar mogen genieten. Neem zeker een kijkje bij de Poldermuisjes, het is zo een fijne plek voor je kindje!
Annemieke schreef op 30 maart 2017 om 20:51
Wat een ontzettende fijne bijna 2 jaren heeft onze zoon bij de poldermuisjes gehad. Gehad inderdaad omdat hij van het weekend vier jaar wordt.
Wat zullen wij het missen. De kindjes maar uiteraard ook de zorgzame, enthousiast, vakbekwame en lieve Mariska! En haar gezin die het volgens mij allen super gezellig vinden met de kindjes thuis.
Mariska denkt met je mee, is betrokken en geeft advies en buiten dat ook nog allemaal leuke knutselt, naar de speeltuin en ontzettend veel en mooi stimulerend speelgoed wat aansluit bij de ontwikkeling van je kind.
Echt ik zal nog veel vergeten zijn om hierbij te zetten. Maar kan wel zeggen..de papa's en mama's in spe die opzoek zijn naar een plekje voor hun meest belangrijke bezit....zeker een kijkje gaan nemen bij de poldermuisjes. Het is in alle opzichten top!
Petra Schutz schreef op 22 oktober 2016 om 19:07
Onze zoon Luke gaat nu al ruim een jaar met plezier naar de Poldermuisjes. Wat heeft hij het naar zijn zin daar en wat heeft hij veel geleerd. Mariska is heel goed met de kinderen. Altijd weer een andere leuke activiteit. Luke vindt vooral al de verschillende knutselwerkjes erg leuk. Bovendien is Mariska heel flexibel naar de ouders. Wijziging van uren, tijden, dagen... ze doet altijd weer haar best om het mogelijk te maken. Ook stuurt ze regelmatig leuke foto's naar de ouders om te zien wat de Poldermuisjes allemaal mee maken. Kortom, we laten Luke er met een gerust hart achter en kunnen de Poldermuisjes van harte aanbevelen.
79.124.58.162