Gastenboek

Leuk dat je er bent laat gerust een leuk bericht achter.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.197.23 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Linda schreef op 26 augustus 2018 om 21:50:
Onze dochter was 3 jaar met heel veel plezier bij de poldermuisjes. Mariska is ontzettend goed met de kindjes, altijd rustig en geduldig. Ons dochter heeft er enorm veel geleerd en we zijn dankbaar voor haar steun in de opvoeding van onze dochter en de juiste normen en waardes. Zij doet altijd super leuke activiteiten, maar weet alsnog elk kind de persoonlijke aandacht te geven. Kindjes kunnen precies goed op hun eigen tempo gaan groeien. Als Ouders waren wij altijd gerust gesteld en kregen veel persoonlijke informatie over de bijzondere momenten die onze dochter ging beleven. We zullen de goede zorg van haar erg missen en hopen dat er nog heel veel kindjes van haar mogen genieten. Neem zeker een kijkje bij de Poldermuisjes, het is zo een fijne plek voor je kindje!
Annemieke schreef op 30 maart 2017 om 20:51:
Wat een ontzettende fijne bijna 2 jaren heeft onze zoon bij de poldermuisjes gehad. Gehad inderdaad omdat hij van het weekend vier jaar wordt.
Wat zullen wij het missen. De kindjes maar uiteraard ook de zorgzame, enthousiast, vakbekwame en lieve Mariska! En haar gezin die het volgens mij allen super gezellig vinden met de kindjes thuis.
Mariska denkt met je mee, is betrokken en geeft advies en buiten dat ook nog allemaal leuke knutselt, naar de speeltuin en ontzettend veel en mooi stimulerend speelgoed wat aansluit bij de ontwikkeling van je kind.
Echt ik zal nog veel vergeten zijn om hierbij te zetten. Maar kan wel zeggen..de papa's en mama's in spe die opzoek zijn naar een plekje voor hun meest belangrijke bezit....zeker een kijkje gaan nemen bij de poldermuisjes. Het is in alle opzichten top!
Petra Schutz schreef op 22 oktober 2016 om 19:07:
Onze zoon Luke gaat nu al ruim een jaar met plezier naar de Poldermuisjes. Wat heeft hij het naar zijn zin daar en wat heeft hij veel geleerd. Mariska is heel goed met de kinderen. Altijd weer een andere leuke activiteit. Luke vindt vooral al de verschillende knutselwerkjes erg leuk. Bovendien is Mariska heel flexibel naar de ouders. Wijziging van uren, tijden, dagen... ze doet altijd weer haar best om het mogelijk te maken. Ook stuurt ze regelmatig leuke foto's naar de ouders om te zien wat de Poldermuisjes allemaal mee maken. Kortom, we laten Luke er met een gerust hart achter en kunnen de Poldermuisjes van harte aanbevelen.
44.197.197.23